luganomeer.com
 • Deutsch

  Reserveren

  RESERVEREN.

   

  Lijkt het u leuk uw vakantie in ons chalet door te gaan brengen, dan kunt u reserveren door het contactformulier in te vullen,desgewenst nemen wij dan contact met u op.

   

    

   

  Reserveringsvoorwaarden:

   

  U kunt het chalet Rosalie per week huren van zaterdag 15.00 uur tot en met de volgende zaterdag 10.00 uur. Bij andere chalets kunt u in veel gevallen voor een andere wisseldag kiezen. Dit gaat in overleg.

   

  Op aanvraag kunt u ook op andere dagen aankomen, voorwaarde is wel dat er voor en na uw periode nog een volle week te verhuren is. U kunt  ook bijvoorbeeld 3, 10 of 16 dagen boeken al naar gelang wat u het prettigst vindt.

   

  U dient een aanbetaling te voldoen van 25 % van de totale huursom, met een minimum van 100 euro.

   

   Uw reservering is pas bevestigd na ontvangst van de aanbetaling.

   

  Het resterende bedrag dient uiterlijk 2 maanden voor aanvang van de gewenste huurperiode bij ons binnen te zijn!

   

  Na volledige betaling ontvangt u een ontvangstbevestiging. Deze kunt u bij de receptie van de camping overhandigen (denk eraan dat u uw paspoort bij de hand hebt). U ontvangt hier de sleutel van uw chalet, de key  ( 100 euro borg )om de slagbomen te kunnen openen en de zwembadarmbandjes.

   

  De huurder stelt zich verantwoordelijk voor de inboedel en inventaris van ons chalet en is daarmee aansprakelijk voor evt. schade aan inboedel en opstallen tijdens de huurperiode.

   

  Denk eraan een annuleringsverzekering af te sluiten voor uw vakantieverblijf. Deze vergoedt uw kosten indien u onverwachts uw verblijf moet annuleren.